Logga in

Ledningssystem skapar framgång

Ny kund – Kaabs Nordic AB

21-07-2017

Vi tackar Kaabs Nordic AB för förtroendet att leda projektet med en certifiering enligt ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Ledningen fick via en rekommendation kontakt med Clarendo. Det är speciellt roligt att få möjligheten att hjälpa en ny kund baserat på en befintlig kunds nöjdhet. Speciellt nyfikna är ju Kaabs på TIM – det IT-verktyg som vi specialanpassat för att uppfylla krav i standarderna. TIM skräddarsyr vi sedan tillsammans för att passa Kaabs förutsättningar och ambitioner. Syftet är att TIM blir en assistent som fungerar effektivt och styr de aktiviteter som är kritiska. Martin, Elinor och Thomas: ett ambitiöst och förväntansfullt gäng med Vd Lennart i spetsen. Vi ser fram emot ett kul uppdrag i en bransch vi känner väl till. Återigen Tack!

Med Clarendo som samarbetspartner får ni ett kostnadseffektivt, och över tid, hållbart ledningssystem som åstadkommer resultat.

Om ni vill ha pärmar med många, långa dokument kontakta inte oss!

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att
implementera ett kostnadseffektivt ledningssystem?

Kontakta oss