Logga in

Ledningssystem skapar framgång

Ny kund – Resolut Marketing Systems

02-02-2018

Vi tackar Resolut Marketing Systems för förtroende att leda projektet med en certifiering enligt ISO 27001!

Resolut, som startade sin verksamhet år 2000, utvecklar kraftfulla verktyg åt starka varumärken som vill effektivisera sin marknadskommunikation. Resolut är ett passionerat och erfaret ledningsteam som tillsammans med sina medarbetare och partners levererar marknadsföringsverktyg som är enkla att använda och har ett högt kundvärde.

Med verktygets hjälp samlar, delar, anpassar och distribuerar företaget sitt marknadsföringsmaterial på ett snabbt och enkelt sätt. Företaget får en överblick över alla aktiviteter och det blir enklare att följa upp, utvärdera och förbättra sin marknadsföring. Verktyget har också en inbyggd infrastruktur vilket är perfekt för företag med geografisk spridning.

Idag använder mer än 110 starka varumärken Resoluts produkter.

Med Clarendo som samarbetspartner får ni ett kostnadseffektivt, och över tid, hållbart ledningssystem som åstadkommer resultat.

Om ni vill ha pärmar med många, långa dokument kontakta inte oss!

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att
implementera ett kostnadseffektivt ledningssystem?

Kontakta oss