Ledningssystem skapar framgång

Ny kund – Svedala Dentalteknik

27-11-2018

Tack Svedala Dentalteknik för förtroendet att leda projektet med en certifiering enl ISO 9001!

Svedala Dentalteknik AB är ett fullservicelabb som grundades år 1995 av Jan och Maryam Tirehkar. Efter lång erfarenhet inom den tandtekniska branschen hade de en vision om att kunna erbjuda högkvalitativa precisionsarbeten och bästa möjliga servicenivå genom deras egen verksamhet. Genom att etablera ett fullservice labb med möjlighet att sköta tillverkning av alla väsentliga produkter och dentalarbete under ett och samma tak kan kvalitetskontrollen alltid vara utmärkt.

Deras välutbildade och rutinerade personal ansvarar gemensamt för att på bästa sätt utföra och tillverka alla slags tandtekniska produkter med en genomgående hög kvalitet.

Företaget var ett av de första dentallabb i världen att börja med CAD-CAM teknologin och användning av fräsmaskiner och de har fortsatt att ständigt förbättra deras förutsättningar, för att alltid vara i framkant både tekniskt och kunskapsmässigt.

 

Med Clarendo som samarbetspartner får ni ett kostnadseffektivt, och över tid, hållbart ledningssystem som åstadkommer resultat.

Om ni vill ha pärmar med många, långa dokument kontakta inte oss!

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att
implementera ett kostnadseffektivt ledningssystem?

Kontakta oss