Logga in

Ledningssystem skapar framgång

Ny kund – Svenska Kakel

31-05-2019

Tack Svenska Kakel för förtroendet att leda projektet med en certifiering enl ISO 9001 och 14001!

Svenska Kakel grundades 1977 av familjen Bergman utanför Helsingborg. Här har de än idag huvudkontor och centrallager. Sedan starten har de successivt växt med nya anläggningar på flera orter. Med dessa sex egna anläggningar samt deras noggrant utvalda återförsäljare finns de idag representerade i hela landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Grunden i verksamheten består i egen import av byggkeramik från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Sortimentet väljs med stor omsorg. Oavsett om man söker de senaste trenderna, något klassiskt eller vill skapa sin egen stil är ambitionen att kunna tillgodose alla smakinriktningar.

https://www.svenskakakel.se/

Med Clarendo som samarbetspartner får ni ett kostnadseffektivt, och över tid, hållbart ledningssystem som åstadkommer resultat.

Om ni vill ha pärmar med många, långa dokument kontakta inte oss!

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att
implementera ett kostnadseffektivt ledningssystem?

Kontakta oss