Vill du bli en del av vårt team?

Vi är ett litet innovativt företag på en digital resa. Vi är en lärande organisation och hos oss får du möjlighet att påverka och göra skillnad. Om du vill växa på ett professionellt och personligt plan genom modet att ta ansvar, även för det som är okänt – då är Clarendo rätt arbetsplats för dig!

Junior organisationskonsult

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett litet specialiserat bolag med höga tillväxtmål, där du blir expert på vårt egenutvecklade IT-verktyg “TIM”.

Du får en bred och omväxlande roll där fokus ligger på att, tillsammans med projektledaren, driva projekt som omfattar allt från strategi, organisation till detaljerad styrning av våra kunders verksamhet.

Du kommer även att driva egna projekt på företaget inom andra områden.

Arbetet är förlagt på kontor i Malmö.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

När du väljer Clarendo får du vara med att skapa effektiva ledningssystem hos våra kunder, med fokus på ständiga förbättringar. På Clarendo får du möjligheten att lära dig ett annat sätt att arbeta med affärsutveckling, organisation och styrning av verksamheter utifrån kraven i ISO-standarder. Vi lever som vi lär och är själva certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001.

Fördelen med en liten organisation är att vi har korta beslutsvägar där du får vara med och fatta beslut. Vi fokuserar på ständiga förbättringar och utvecklar våra processer därefter. För att du ska trivas här tror vi därför att du har förmågan att anpassa dig till förändringar och sätta dig in i nya perspektiv och arbetssätt.

På Clarendo får du stor frihet under eget ansvar därför ser vi att du är självgående, strukturerad och drivande som person. Du tycker även att det är roligt att lära dig nya saker, vill gärna utveckla andra och hjälpa kunder att lösa problem. Genom att visa framfötterna är utvecklingsmöjligheterna många och du kan på sikt ta dig an nya utmaningar och anpassa din roll i företaget. Du får kompetensutveckling inom projektledning, ledningssystem och ISO-standarder. Vi ser vi gärna att du har intresse och erfarenhet inom marknadsföring. På Clarendo kan du även förvänta dig ett stort stöd i din utvecklingsresa som fokuserar lika mycket på den professionella som den personliga utvecklingen.

Vi är väldigt måna om våra medarbetare och erbjuder en trygg anställning med bl a tjänstepension och friskvårdspaket.

Din framtida roll:

Som junior organisationskonsult kommer du ta ansvar för olika uppgifter i implementeringsprojekt, från start och hela vägen fram till och med certifiering. Du kommer jobba nära projektledaren och din insats har direkt påverkan på resultatet för kunden. Det ställs därför höga krav på din inlärning och kompetensutveckling. Har du intresse och erfarenhet av marknadsföring är det en merit.

På sikt kommer du kunna ta dig an andra roller som t.ex. projektledare, supportansvarig eller arbetsuppgifter såsom systemtestning, utveckling av tjänster, marknadsföring, försäljning med mera.

Arbetsuppgifterna är administrativa och innebär även en del kundkontakt, bland annat:

 • Starta nya kunder, bygga deras organisation och hantera behörigheter i TIM
 • Skräddarsy funktioner och mallar i TIM utifrån kundens verksamhet
 • Systemsupport till kunder och projektledare i TIM
 • Analysera kunders arbetssätt och processer och föreslå effektiva lösningar
 • Upprätta kundanpassade listor över lagkrav, t.ex. miljölagar
 • Driva egna projekt med ansvar från början till slut

Dina kvalifikationer:

Du har lägst en kandidatexamen med tyngd på företagsekonomi, affärsutveckling, strategi, projektledning, organisation eller processutveckling. Du är i början av din karriär och har erfarenhet av:

 • Arbetsuppgifter som är utmanande och kräver struktur och analys
 • Att arbeta självständigt, prioritera och fatta relevanta beslut
 • Att uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
 • Att arbeta i affärssystem och Office-paketet och förstår nyttan med IT-stöd
 • Att ha kundkontakt

Som person är du:

 • Strukturerad och systematisk – du är van vid att skaffa dig överblick samt tar dig an uppgifter på ett strukturerat sätt och arbetar systematiskt
 • Ansvarstagande och högpresterande – du är van vid att prestera på hög nivå, är ambitiös och vet vad det innebär att ta ansvar
 • Driven och resultatorienterad – du trivs med att arbeta mot deadlines och är fokuserad på att leverera det resultat som krävs
 • Analytisk – du är van vid att problematisera och använda olika perspektiv i din problemlösning och tillämpar samband-och orsaksanalyser
 • Intresserad av IT-verktyg – du är nyfiken när det gäller nyttan av IT-verktyg, är inte rädd och kan snabbt bilda dig en uppfattning om syfte och omfattning av ett IT-verktyg
 • Intresserad av affärsutveckling – du är nyfiken och intresserad av att över tid bygga på din kunskap om strategier och affärsutveckling.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev på svenska.

Ansökan skickar du till: ansokan@clarendo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss