Vill du bli en del av vårt team?

Vi är ett litet innovativt företag på en digital resa. Vi är en lärande organisation och hos oss får du möjlighet att påverka och göra skillnad. Om du vill växa på ett professionellt och personligt plan genom modet att ta ansvar, även för det som är okänt – då är Clarendo rätt arbetsplats för dig!

Projektledare

Clarendo växer och söker nu en projektledare inom ISO.

Clarendo är ett innovativt mindre bolag i ISO-branschen. Vi fokuserar på digitala och effektiva ledningssystem, vilket gör oss unika i vår bransch. Vi har lång erfarenhet av implementering och förbättring av ledningssystem enligt ISO-kraven på ett sätt som skapar nytta för våra kunder. Vi är stolta över det arbete vi utför, och framför allt över att vi har mycket nöjda kunder.

I din roll som projektledare, kommer du dels att vara med att bygga och skräddarsy våra kunders ledningssystem.

Clarendo har ett unikt angreppssätt när det gäller ledningssystem, vi är nischade i en, för övrigt, ganska torftig bransch! Här kommer du få en nyckelroll i att som projektledare leverera exceptionell kundnytta. Du får ett stimulerande arbete och en ansvarsfull roll.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö där fokus ligger på tillväxt och utveckling. Hos oss får du möjlighet att påverka. Du kommer få stor frihet under eget ansvar. Du kommer som projektledare att utveckla kompetens inom ISO-standarder och tillämpningen av kraven. Du kommer också att lära dig hur man skräddarsyr ledningssystem och metoder för att det ska fungera. Du kommer vidareutvecklas inom projektledning och coaching.

Du kommer utvecklas både professionellt och personligt. Vi är ett litet team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål med högt i tak och lätt till skratt. Företagskulturen präglas av teamets sammansättning. Vi lever som vi lär så självklart är Clarendos ledningssystem certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001.

Tjänsten som projektledare är på heltid med utgångspunkt från kontoret i centrala Malmö och kommer innebära en del resor i tjänsten. Vi erbjuder en trygg anställning med bl a tjänstepension och friskvårdspaket.

Din framtida roll:

Som projektledare kommer du att arbeta med våra kunders ledningssystem. Arbetet innebär att bygga skräddasydda system tillsammans med våra kunder i vårt IT-verktyg TIM. På sikt kommer du kunna utbilda och guida kollegor att bygga ledningssystem. Du kommer också kunna driva andra typer av projekt i takt med att vi växer, som tex marknadsföring, utbildningsplattform, teknisk utveckling.

Arbetsuppgifterna är projektrelaterade och innebär bland annat;

  • Driva implementeringsprojekt, från början till slut, tillsammans med kund
  • Skräddarsy funktioner och mallar i TIM
  • Analysera kunders arbetssätt och processer och föreslå effektivare lösningar
  • Upprätta kundanpassade lagkrav, t.ex. miljö- och arbetsmiljölagar

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig med lägst en kandidatexamen med tyngd på företagsekonomi, strategi, ledarskap, organisation och/eller revision. Du har flera års erfarenhet av projekt. Din arbetslivserfarenhet består av roller som innefattar kundkontakt och projektledning. Du behöver inte ha kunskap eller erfarenhet av ISO-standarder. Det lär du dig hos oss. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift och är van att arbeta i affärssystem, Office-paketet och förstår nyttan med IT-stöd. Du har körkort och tillgång till bil.

Som person är du:

  • Driven och engagerad – du engagerar dig i uppgifter och driver mot mål
  • Handlingskraftig och resultatorienterad – du gillar deadlines och fokuserar på resultat
  • Ansvarstagande och högpresterande – du är van att prestera och tar ansvar
  • Strukturerad och systematisk – du är van att strukturera och arbeta systematiskt
  • Analytisk – du är van vid problematisering och tillämpar samband-och orsaksanalyser
  • Nyfiken och pedagogisk – identifiera en bild av kunds utmaning och anpassa lösning.

 

Ansökan

Om du tror att du har vad som krävs för att bli en i vårt Clarendo-team så skicka in din ansökan idag och låt oss få veta varför du tror att du är den kandidat vi söker.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev på svenska.

Ansökan skickar du till: ansokan@clarendo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta oss