Jobba hos oss

Lediga tjänster

Vill du bli en del av vårt team? I listan nedan hittar du de lediga tjänster som just nu utannonseras.

Supportansvarig

Nu söker vi dig som vill arbeta med extern och intern support

Här är chansen för dig som vill arbeta med support på ett litet företag där din insats gör skillnad! Till företaget Clarendo i Malmö söker vi nu dig som har erfarenhet av systemsupport och kundsupport som nu vill vidare till en roll med brett ansvar och goda utvecklingsmöjligheter! Här erbjuds du en roll där du får möjlighet att bli expert på ett egenutvecklat IT-verktyg. Du kommer vara huvudansvarig för den tekniska supporten till våra kunder och internt till projektledare. Du kommer också ansvara för att ta fram olika lösningar utifrån kunders och Clarendos behov.

Vad kan vi erbjuda dig?

 • Ett litet, värderingsstyrt företag med kunden i fokus.
 • Ett stabilt företag med hög kreditvärdighet och en trygg anställning.
 • En bred roll med varierande och stimulerande arbetsuppgifter.
 • Du förväntas ta mycket eget ansvar, och i utbyte ges du möjlighet att växa hos Clarendo.

Dina framtida arbetsuppgifter

 • Ansvara för support av Clarendos egenutvecklade molnbaserade IT-verktyg, kallat TIM, till deras kunder: svara på frågor rörande funktion, teknik och diskutera lösningar.
 • Ansvar för att bygga upp och anpassa kunders ledningssystem i TIM.
 • Ansvara för att utbilda bland annat kvalitets-och miljöchefer, samt andra användarbehörigheter i TIM.
 • Ansvara för tekniska tester av funktioner i TIM.
 • Ansvara för Clarendos IT-infrastruktur.

Rollen innebär också

Som Supportansvarig kommer du att bli en del av ett litet team som har fokus på kunder och deras affärsutveckling, där ni tillsammans driver den digitala utvecklingen inom branschen.

Vem är du?

 • Har god erfarenhet av att arbeta med systemsupport
 • Har god erfarenhet av utbildning av olika nivåer av systemanvändare
 • Har erfarenhet av olika verksamheter och branscher
 • Är van vid att uttrycka dig på korrekt svenska och engelska i tal och skrift.
 • Gärna har en eftergymnasial utbildning inom organisation, företagsekonomi eller liknande
 • Gärna har erfarenhet av IT-säkerhetsfrågor

Som person är du noggrann, analytisk och engagerad. Du förstår vikten av att förstå problemställningar och har förmågan att vara tydlig i instruktioner och förklaringar. Du tar ansvar för uppgifter och arbetar systematiskt och har förmågan att lära på egen hand. Ditt uttryck och sätt är professionellt, och du hanterar kunder klanderfritt på telefon och via mail. Stresstålighet och flexibilitet är viktigt, då tempot är mycket högt och tvära kast är ett vanligt inslag i Clarendos vardag. För att trivas hos Clarendo ska du vara prestigelös och nyfiken då Clarendo är ett litet företag med fokus på kundens processer och problemställningar. För Clarendo är det också viktigt att du har ett intresse för hur verksamheter drivs och uppnår framgång.

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. TNG tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via ansökningsformuläret i länken nedan. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då TNG inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan!

Med Clarendo som samarbetspartner får ni ett kostnadseffektivt, och över tid, hållbart ledningssystem som åstadkommer resultat.

Om ni vill ha pärmar med många, långa dokument kontakta inte oss!

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att
implementera ett kostnadseffektivt ledningssystem?

Kontakta oss