Referenser

Läs vad våra kunder har sagt om Clarendo!

Owe Bergman

Vice VD, Svenska Kakel AB

”Många har varnat för att ISO är oerhört tidsödande, jobbigt och man drunknar i dokument. Med Clarendos angreppssätt övertygades vi dock att ge oss ut på ISO-resan. Jag rekommenderar Clarendo alla dar i veckan!"

Daniel Jonsson

VD, JOTAC AB

”När vår ISO-ansvarige slutade blev det uppenbart att vi inte kunde förstå eller ta över det berg av dokument som vårt ledningssystem bestod av. Konverteringen till Clarendos IT-verktyg TIM innebär att vi involverar fler personer med rätt saker och fokus ligger i stället på problemlösning och strategifrågor. Tack vare bytet sparar företaget nu 300 000kr per år.”

Bo Altenstam

VD, Bo Altenstam AB

”Clarendo har skräddarsytt och anpassat ledningssystemet för vår specifika verksamhet. Det har i sin tur gett oss ett högre kvalitetsfokus och nöjdare kunder.” 

Niklas Larsson

VD, Elektroproduktion AB

"Med Clarendos hjälp har vi kunnat lämna den föråldrade dokumentationsstrukturen."

Christer Forss

VD, Heinex AB

”TIM har gjort oss mycket vassare i våra kundleveranser och effektivare i arbetet internt. Tack vare Clarendos arbetsmetod och tydliga struktur höll vi den tuffa tidsplanen. Jag rekommenderar alla att använda dem för sina certifieringar.”

Christian Hjortgaard

VD, DJO Nordic AB

”Samarbetet med Clarendo är fantastiskt. Vi känner oss viktigast i deras liv i varje stund. Förutom att vi får snabb och kompetent hjälp så fort vi behöver den, har de också ökat vår förståelse för helheten i verksamheten. Det har i sin tur stärkt sammanhållning hos både personal och ledningsgrupp. Och det kan vara avgörande för resultatet i en så internationellt utbredd verksamhet som vi har.”

Steinarr Björnsson

Medicinskt ansvarig, Åderbråckscentrum AB

"Arbetet med Clarendo har ökat vår medvetenhet för strategisk planering. Med TIM som stöd har vi kunnat införa tydligare strukturer vad gäller säkerhet i vår dagliga verksamhet."

Kontakta oss