Clarendos ISO-vikarie som tjänst

av Catrine Nord, 04 juli 2023

I en hektisk affärsmiljö är det inte alltid möjligt för företag att ha dedikerade resurser för att hantera ISO-efterlevnad. För Lyma, ett framgångsrikt företag, blev Clarendos ISO-vikarie en ovärderlig resurs. Med hjälp av Clarendo kunde Lyma fokusera på sin kärnverksamhet samtidigt som de behöll en hög nivå av ISO-efterlevnad. I den här bloggposten ska vi utforska hur Clarendos ISO-vikarietjänst har varit en livlina för Lyma. Hur det har hjälpt dem att upprätthålla sina ISO-certifikat på högsta nivå.


Enkelhet och effektivitet

När Lymas tidigare KMA-anställd avancerade inom koncernen insåg de att de saknade kompetensen inom ISO-området och behövde stöd. Istället för att anställa en deltidsanställd valde de att hyra in en ISO-vikarie från Clarendo. Beslutet visade sig vara framgångsrikt och arbetet med Clarendos ISO-vikarie har varit enkelt och effektivt enligt Magnus, VD på Lyma. Genom att outsourca ISO-arbetet till experterna på Clarendo har företaget kunnat fortsätta med ISO på samma höga nivå som tidigare. Detta har i sin tur inneburit att de anställda har kunnat fokusera på sina nyckeluppgifter.

Upptäck Clarendo – din nyckel till framgång!

Exceptionell service och förtroende med ISO-vikarien

Clarendos ISO-vikarie har levererat enastående kvalitet och har får högsta möjliga betyg från oss, säger Magnus, VD på Lyma. Expertisen hos Clarendo och deras förståelse för vår verksamhet har gjort dem till en pålitlig partner. Vidare säger Magnus att förtroendet för Clarendos tjänst, både som personlig guide och support, har gett dem på Lyma trygghet. Kommunikationen har varit utmärkt, med regelbundna incheckningar och tydliga agendor vid varje möte. Magnus, rekommenderar starkt Clarendos ISO-vikarie som tjänst till andra företag som behöver ISO-stöd.

Lösningen för effektiv ISO-efterlevnad

Clarendos ISO-vikarietjänst erbjuder en perfekt lösning för företag som vill upprätthålla sina ISO-certifikat. Efterlevnaden kan skötas utan att man behöva anställa en heltids KMA-anställd. Genom att outsourca ISO-arbetet till experterna på Clarendo kan företag fokusera på sina kärnverksamheter, samtidigt som de har tryggheten att deras ISO-efterlevnad hanteras på högsta nivå.

Utforska vår kunskapsbank för att hitta svaren du söker!

Maximera din ISO-efterlevnad med Clarendos professionella ISO-vikarietjänst

Med Clarendos ISO-vikarietjänst har Lyma upplevt framgång och trygghet. Deras positiva erfarenheter och höga betyg för tjänsten har gjort att andra företag har blivit intresserade och även använder ISO-vikarietjänsten.

Genom att välja Clarendos ISO-vikarie kan företag inom olika branscher optimera sin ISO-efterlevnad, behålla sina certifikat på högsta nivå och samtidigt lägga fullt fokus på det de är bäst på.

Kontakta oss idag för att låta våra professionella experter stötta dig och göra din ISO-resa enklare och mer framgångsrik än någonsin tidigare.

Catrine Nord

10+ års erfarenhet av ISO

catrine.nord@clarendo.se

Jag vill veta mer!

  Här kan du som VD och ISO-intresserad hitta värdefull information och expertråd om ISO-standarder och ledningssystem. Vi på Clarendo vill hjälpa Dig att driva ett effektivt ISO-arbete.

  Vad är ISO?

  av Catrine Nord, 10 juli 2024

  Vad är Ledningens Genomgång?

  av Catrine Nord, 08 juli 2024

  De sju principerna för framgång genom ISO 9001

  av Catrine Nord, 13 juni 2024

  Checklista - Jämför ISO-Leverantörer

  av Catrine Nord, 15 april 2024

  ISO För Koncerner

  av Catrine Nord, 25 mars 2024

  Ledningssystem – Vad har du som VD att vinna?

  av Catrine Nord, 25 oktober 2023

  Framtidstrender inom ISO

  av Catrine Nord, 10 oktober 2023

  ISO 9001 - Vad är det?

  av Catrine Nord, 22 september 2023

  ISO certifiering - det du behöver veta

  av Catrine Nord, 05 september 2023