Om Clarendo

Vi brinner för ledningssystem som skapar värde

Därför utvecklade vi tidigt ett unikt angreppssätt. Clarendo var bland de första i branschen att lämna dokument och pärmar till fördel för en digital lösning. Vår IT-lösning heter TIM och han är assistenten som driver ledningssystem mot framgång.

Clarendos historia

”Det var en slump att jag kom i kontakt med ”ISO-branschen”, men det är ingen slump att jag är kvar mer än 20 år senare. Jag är mycket intresserad av organisation, affärsutveckling, ledarskap och system. ISO är för mig just affärsutveckling och att leda och styra sin organisation med systematik.”

– Åsa Lindow, Clarendos VD och grundare

Från början tolkade vi, såsom branschen i övrigt, att ISO handlade om skrivna rutiner samlade i en mappstruktur. I stort sett alla arbetsuppgifter skulle skrivas ner. Revisionerna genomfördes som läxförhör. Om medarbetaren inte kunde redogöra för vad som var nedskrivet – då blev det en avvikelse!

ISO är magisk läsning! Om man väljer det perspektivet vill säga. Med dessa glasögon kan vi bygga ett ledningssystem som fungerar, åstadkommer resultat och bidrar till framgång.

År 2008 föddes TIM! – ett IT-verktyg som driver ledningssystem. TIM ser till att ledningssystemet fungerar över tid och genom förändringar, minimerar administration, maximerar möjlighet till resultat och självklart uppfyller kraven i standarden.

Clarendos styrkor

Certifieringar

Att vi lyckas underhålla ett ledningssystem med tre standarder, trots vår storlek, är inget mysterium. Vi vet vad som krävs för att leda och styra och våra egna certifikat är ett bevis på det.

Unikt IT-verktyg

Vårt egenutvecklade IT-verktyg TIM är unikt i sin utformning, som låter användaren fokusera på att leda och styra sin organisation.

Lång erfarenhet

Vi har varit verksamma inom branschen i mer än 20 år och garanterar självfallet att din revision blir godkänd.

Med Clarendo som samarbetspartner kan du förvänta dig:

Trygghet baserat på kompetens och erfarenhet.

Ni kommer att känna er trygga med oss som samarbetspartner. Vi har mer än 20 års erfarenhet av implementering av ledningssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Skräddarsytt och kostnadseffektivt ledningssystem.

Ni kommer att få ett skräddarsytt ledningssystem som fokuserar på det som är viktigt för er verksamhet. Systemet kommer att innehålla minimalt med dokument som kräver minimalt med administration.

Över tid ett hållbart system som ständigt utvecklas.

Genom vår närvaro, övervakning och utvärdering av ert system, så kommer det att hålla över tid och anpassas till verksamhetens utveckling.

Vi lever som vi lär – Clarendos eget ledningssystem är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001.

Kontakta gärna oss så berättar vi mer eller svarar på dina frågor. Ring 040‑53 73 01 eller maila till info@clarendo.se.

Jag vill veta mer!

kontakta oss